Boćari Solarisa remizirali sa Splitskom Nadom

0
235

Boćari Solarisa ostali su neporaženi i u posljednjem susretu u ovoj kalendarskoj godini. Jučer su u 7. kolu 2. HBL srednja Dalmacija odigrali 12:12 s ekipom splitske Nade. Bio je to susret dvije vodeće ekipe na tablici.

U pojedinačnoj igri Marko Skejo s 13:5 svladao Ivana Žuljevića, dok je Vitomir Bratić sa 6:7 poražen od Mate Kesića. Solarisov dvojac Prtenjača i Vukšić su s 8:5 svladali Radoševića i Klinčića u parovima. U trojci Duje i Željko Živković s Josipom Bašićem su sa 7:12 poraženi od trojca Palaversa, Aničić i Perkova.

Duje Živković u brzinskom izbačaju imao je 46 pogođenih, Adrian Begić 45 za nova dva poena Solarisu. U preciznom izbačaju Šime Prtenjača je s 11:13 poražen od Daria Radoševića, dok je Vitomir Bratić sa 17:10 svladao Perkova. Brzinska štafeta donijela je nove poene Solarisu, Skejo i Živković imali su 49/41, Begić i Klinčić 52/36.

U pojedinačnoj igri Duje Živković je sa 16:24 poražen od Perkova. Bratić, Bulat i Bašić su u trojci s 3:13 poraženi od Radoševića i Žuljevića. U klasičnim parovima Prtenjača i Ž. Živković su s 13:5 svladali Režića i Kesića, dok su Skejo i Vukšić s 8:10 poraženi od Palaverse i Aničića.

Boćarska sezona u 2. HBL srednja Dalmacija nastavlja se u travnju sljedeće godine.

 

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime