Kvartet mladića Šibenke potpisao prve profesionalne ugovore

0
557

Kvartet juniora Šibenke koji čine Petar Šarić, Dominik Škugor, Lukas Ivan Bobek i Šime Grgurica potpisao je svoj prvi profesionalni ugovor sa Šibenkom. Svoj četvorici potpis je ostvarenje sna, a sigurno će izboriti i svoje minute u novoj sezoni. Predstavljat će mladu generaciju košarkaša čije vrijeme tek dolazi i koji su predani svom radu.

Šime Grgurica: Od mojih košarkaških početaka, odlazeći često na utakmice, jedva sam čekao kada ću zaigrati za seniore, kada će doći vrijeme da i ja dam prvi koš za moj klub. Znamo što ime Šibenka znači u košarci, koje je igrače sve izbacila, tako i svjetski poznatog, najboljeg europskog košarkaša svih vremena Dražena Petrovića. Potpis za Šibenku svakako mi daje nadu, da uz naporan rad, postignem dobre stvari u košarci, da napredujem kao mlad igrač i kroz svoju karijeru postignem velike uspjehe. Očekujem naporan rad, te da ču svaku minutu koju mi trener bude dao iskoristiti na najbolji mogući način. Svi građani Šibenika, vjerni navijači dođite u što većem broju, neka na svakoj utakmici sva mjesta budu popunjena, jer vi ste nam vjetar u leđa. Na nama je da vas činimo sretnima, a to ćemo nastojati svakom sekundom provedenom u dvorani.

Petar Šarić: Potpis za Šibenku mi je pravo ostvarenje dječačkog sna i pokazuje mi da sam na pravom putu. Stariji igrači mi puno pomažu pogotovo kroz igru ukazujući mi na pogreške. Od ove sezone ne očekujem previše, ali koju god priliku dobijem iskoristit ću je maksimalno.

Dominik Škugor: Za mene potpis za Šibenku znači ostvarenje sna, da zaigram za najljepše boje svoga grada. Savjeti koje sam dobio od starijih suigrača su da budem uporan, hrabar i ustrojan. Od ove sezone očekujem da ću zajedno sa suigračima dati najbolje od sebe i osvjetlati boje našeg dresa. Navijačima bi poručio da uvijek budu naš dodatni igrač na terenu i da nam budu dodatni vjetar u leđa koji nam svaku utakmicu svakako treba. Nadam se da će rezultat svake utakmice biti pobjeda na obostrano zadovoljstvo.

Lukas Ivan Bobek: Za mene potpis za Šibenku predstavlja moj san koji sam imao od malena, koji mi se onda činio suludim i neostvarivim te predstavlja godine neumornog truda i upornosti Od starijih suigrača nisam dobio neke konkretnije savjete osim da iskoristim svoju priliku dok sam u igri i uzmem šut kad god sam u prilici. Od ove sezone od sebe očekujem maksimalan trud i angažman, a uz to sve drugo lakše ide. Navijačima poručujem da nas na Baldekinu dođu podržati u što većem broju na svakoj utakmici i sa moje strane obećajem da ću ginut za pobjedu.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime