Ožujsko kavez liga veterani: Nova pobjeda Generacije

0
357

U Bilicama je sinoć odigrano 3. kola Ožujsko kavez lige za veterane. U sva tri susreta imali smo pobjednike, a slavili su ekipe Generacije, D.C. Dubravice i Restoran Vicko El Bakota Vrpolje.

U prvom susretu ekipa Generacije ostvarila je i treću pobjedu u novoj sezoni. S rezultatom 3:2 svladali su ekipu CB In. Strijelci su bili Rončević koji je postigao dva pogotka te jedan Cigić. Za CB IN pogađali su Gatara i Lemac.

Pravu golijadu gledali smo u susretu Veterana Trogir i D. C. Dubravica gdje smo vidjeli 15 pogodaka, odnosno 7:8 pobjedu Dubravica. Za Trogirane Barada je postigao četiri pogotka, Prga dva i jedan Dugandžić. Đaković s tri pogotka, Dubravica i Bljajić sa po dva i jedan Žilića donijeli su pobjedu gostima.

Ekipa Uvijek žednih poražena je s 2:4 od Restorana Vicko El Bakota Vrpolje. Malenica i Tucak bili su strijelci za Žedne, dok su za pobjedničku ekipu golove postizali, Plenča dvaput, Pivac i autogol igrača žednih.

Nakon tri kola ekipa Generacije je vodeća s 9 bodova, DC Dubravica je druga s 4 boda, Veterani Trogir su treći s tri boda. CB In nakon pobjede na otvaranju upisao je dva poraza i trenutno je četvrti. Restoran Vicko EBV je na petom mjestu s tri boda, dok je ekipa Uvijek žedni posljednja s jednim bodom.

 

 

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime