Počelo 14. izdanje turnira Ivica Mikulandra Civak

0
428

Sinoć je na igralištu Stubalj u Bilicama, počelo 14. izdanje turnira Ivica Mikulandra Civak. Jučerašnji prvi dan turnira donio nam je pet susreta, dva u mladim nadama i tri seniorska dvoboja.

MNK Rasadnik je s visokih 7:1 porazio ekipu Pirje. Trostruki strijelac bio je Vukičević, dva pogotka je postigao Mrdeža i jedan autogol Lucića. Počasni pogodak za Pirju postigao je Čogelja. U drugom susretu domaće Novo Naselje je s 2:5 poraženo od ekipe Lišana. Strijelci za biličku ekipu bili su Ćaleta Car i Kardum dok su za goste pogađali dva puta Mamić i Dević te jednom Šimunac.

Prvu utakmicu seniorskog turnira odigrali su Ugljan i Segesta Sisak. Ugljan je slavio s visokih 6:0. Trostruki strijelac bio je Kardum, te po jednom Čvrljak, Sekulić i Čiča. Prijatelji su s 3:0 porazili ekipu SPS-a Šibenik. Strijelci su bili Čular, Burazer i Ivić. Posljednji susret dana odigrali su Krtolin i 3B. Gosti su slavili 0:4 golovima, dvostruki strijelac bio je Munega, jednom Ćorić i Barišić.

Večeras su na programu tri dvoboja seniora i tri dvoboja mladih nada. Zelena Nada i GAK od 20:00, Autsajderi – Mali Japan Ražine od 20:25 h, Sikire – Garga od 20:50 h. U seniorskom dijelu sastaju se:

21:15h Votka i TO – MNK Čista Velika
21:50h Bilice – Budimir montaža
22:30h MNK Piramatovci – Čuvena rola

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime