Remi Slaven Belupa i Šibenika u Koprivnici

0
228
slaven belupo-šibenik 2

Nogometaši Šibenika nisu uspjeli doći do prve pobjede u Koprivnici. U drugom dvoboju 4. kola Supersport HNL, nogometaši Slavena i Šibenika odigrali su 0:0. U dvoboju bez mnogo ozbiljnih prilika, zadovoljniji s bodom moraju biti Šibenčani.

Šibenik je jako dobro otvorio susret, nakon dvadesetak sekundi loptu je s desnog krila uputio Arai, lopta je došla do Raka koji je spetljao i nije uspio uputiti udarac. Zoran Kvržić je u šestoj minuti uputio loptu prema Talysu, no njegov pokušaj završio je preko gola. Caimacov je u 38. minuti imao najbolju priliku u prvom poluvremenu, njegov udarac s 30 metara pogodio je vratnicu. Samo minutu kasnije ponovno je bilo neugodno pred vratima Rogića, kada je ubačaj Caimacova Tepšić uputio preko gola.

U nastavku nije bilo puno prilika. Slaven je zaprijetio u 51. minuti preko Hoxha no njegov udarac obranio je Rogić. U 60. minuti Čop nije uspio uputiti udarac, ali je loptu uz dosta problema Marković uspio obraniti. 74. minuta donijela je najbolju priliku Šibenika. Arai je s centra krenuo u kontru, nakon kojeg upošljava Dolčeka, a on puca ravno u Markovića.

Šibenik je s novim remijem došao do petog boda u sezoni. U sljedećem kolu, Šibenik će u petak na Šubićevcu dočekati Istru od 20:00 h.

NK Slaven Belupo: Marković, Tepšić, Božić, Soldo, Bosec, Kvržić, Marina, Talys, Hoxha, Crnac

Još su igrali: Fanimo( Hoxha), Krstanović( Crnac)

HNK Šibenik: Rogić, Perić, Matić, Mesa, Arai, Rak, Salamon, Mina, Ćurić, Čop, Vidović

Još su igrali: B. Matić( Perić), Čanadi( Rak), Dolček(Vidović), Kreković( Ćurić), Delić( Čop)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime