Torcida ponovno kobna za Crnicu

0
111

Malonogometaši Crnice bez bodova se vraćaju iz Splita. U dvoboju 16. kola 1. HMNL na Gripama su poraženi od pretposljednje Torcide rezultatom 4:0.

Torcida je u vodstvo stigla u 10. minuti. Marić je ukrao Itambeu loptu na centru i krenuo na polovicu Crnice, na lijevoj strani upošljava Repića, a ovaj vraća povratnu loptu za Marića koji pogađa za 1:0. Tri minute kasnije Torcida je povećala prednost, lopta je krenula od Bilića prema Repiću koji je na sebe navukao trojicu igrača i uposlio usamljenog Leku koji s desnog krila zabija u lijevi donji kut Luketina za 2:0.

Imali su domaćini u nastavku susreta dvije prilike preko Repića i jednu Bilića za povećanje vodstva, no bili su neprecizna na prazna vrata Crnice. U posljednjih deset minuta tsusreta krenula je Crnica s golmanom igračem, pa je nakon jednog neiskorištenog napada Franko Bilić zabio sa svoje polovice u praznu mrežu za 3:0. Nastavila je Crnica s vratarom igračem pa je u posljednjim sekundama Antonio Repić zabio za 4:0.

Crnica je ovim porazom ostala šesta s 23 boda. U sljedećem kolu na Baldekinu će dočekati Futsal Dinamo.

MNK Torcida: Bilić, Repić, Trivković, Vujić, Leko, Kuzmanić, Zorotović, Kovačević, D. Marić, Rozga, A. Marić, Poljarić, Kulušić, Moro

MNK Crnica: Luketin, Škugor, Itambe, Vuković, Jolić, Šamija, Perić, Knežić, Radić, Copić, Mudronja

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime