23 medalje za PK Šibenik na mitingu “Zdravo Maleni” u Crnici

0
703

Ovog vikenda na domaćem bazenu u Crnici, PK Šibenik je sudjelovao na prvom plivačkom mitingu “Zdravo maleni” u organizaciji Plivačkog kluba More, a povodom 20. godišnjice postojanja kluba.

Nastupilo je 32 plivačica i plivača PK Šibenik. Posebno zahvale za nastupe idu Sari Gović, Marti Landeki, Ani Roce, Mati Sladiću, Duji Papku, Vedranu Berbiću, Tei Macuri, Viktoru Blaći i Borni Horvatoviću koji su po prvi put nastupili na natjecanju.

Ukupno su plivači Šibenika osvojili 23 medalje u pojedinačnim disciplinama, 2 medalje u štafetama te 5 nagrada za ukupni plasman na natjecanju.

U kadetskoj konkurenciji najbolji kod 2008. godišta bio je Mauro Galić koji je osvojio dva zlata i dva srebra. Uz to Mauro je bio najuspješniji plivač u svom godištu s osvojena 1324 boda.

U 2009. godištu 8 medalja su osvojila braća Silov. Obojica su osvojili po jedno zlato, dva srebra i jednu broncu. U ukupnom poretku Niko je bio uspješniji te odnio nagradu za najuspješnijeg plivača s osvojena 1061. boda. Samo 11 bodova manje osvojio je Josip i zauzeo ukupno drugo mjesto po zbroju bodova.

Šimun Dučić bio je najuspješniji plivač u konkurenciji plivača 2010. godišta s osvojene 4 bronce i ukupnim trećim mjestom s osvojena 635 boda.
U istoj konkurenciji Matko Bogdan je osvojio srebrnu medalju u disciplini 50 prsno.
Kod plivača rođenih 2012. godine također imaju dva osvajača medalja. Božo Dodig je osvojio komplet medalja te zauzeo ukupno 3 mjesto s osvojenih 470 bodova. Ante Paladin je doplivao do zlata u disciplini 25 prsno.
U konkurenciji plivačica najuspješnija članica bila je Tonka Huljev s osvojenim srebrom u disciplini 50 leđno i broncom na 50 leptir.

U štafetnim disciplinama kadeti su došli do 2 srebra u disciplinama 4×50 slobodno i 4×50 mješovito. Štafeta je plivala u sastavu Mauro Galić, Luka Cvitan, Josip i Niko Silov.

Foto: PK Šibenik

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime