Ana Desnica: Svjesni smo razlike između ekipa, idemo ostvariti što bolji rezultat

0
541

Nakon poraza na otvaranju nove sezone na gostovanju kod POŠK-a u Splitu, pred vaterpolisticama Viktorie danas je novi prvenstveni dvoboj. U 2. kolu igračice trenera Marija Ćalete i Josipa Petkovića gostuju u Zagrebu kod ekipe Mladosti. Zagrebačka momčad i ove godine je glavni kandidat za osvajanje naslova. Udarne igle su im dvije Šibenčanke i nekadašnje igračice Viktorie, Matea Skelin i Dina Lordan. Mladost je u prvenstvo ušla uvjerljivom 27:1 pobjedom nad ekipom Murse.

Sutrašnji susret za naš su portal najavili Ana Desnica:

Prvu utakmicu prvenstva smo dobro otvorili u prvoj četvrtini, ono što se dogodilo poslije nadam se da više nikad neće. Unatoč dobrom početku moram reci da smo ovo nekako i očekivali s obzirom da igramo u potpuno novom sastavu. Sudačke odluke nisu za komentirati, utakmica je prošla a mi idemo hladne glave na sljedeću.

Svjesni smo razlike nas i ekipe Mladosti, ali kao sportaši uvijek očekujemo dobar rezultat. Mladost je favorit ali nama je to utakmica koju idemo odigrati što bolje da budemo spremni za ekipe s kojima možemo konkurirati. Zagrebačkoj ekipi se vratilo par iskusnijih igračica, a nama ekipa odlazi u Zagreb dati sve od sebe.

Što se tiče kadra, Viktoria u Zagrebu gostuje bez Antonije Živković Radnić, Lore Aladrović, Karle Šupe i Anđele Dugopoljac. Susret na bazenu Mladost počinje u 12:00 h.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime