August Lambaša i Snježana Prgomet zlatni na “Zabok open 2022”

0
498

U subotu je u Zaboku održan otvoreni turnir ” Zabok open 2022″. Na tom je natjecanju sudjelovalo oko 300 natjecatelja iz 31 kluba. Za kickboxing klub Dalmatino iz Šibenika, u disciplini kick light, nastupio je August Lambaša u konkurenciji kadeta u kategoriji do 47 kg. Snježana Prgomet u konkurenciji seniorki u kategoriji do 50 kg, te po prvi put Bartul Dasović kod juniora do 63 kg.

Najbolji rezultat je napravio August Lambaša, porazivši tri protivnika, od čega prva dva prekidima, a u finalu je slavio na bodove. U prvoj borbi svladao je Edina Izahirija iz Karlovca, u drugoj Jakova Palijana iz Našića, a u trećoj Lovru Vučemilovića iz Karlovca.

Snježana Prgomet se u finalu nadmetala s Anom Sovec iz Bedekovčine. Do pobjede je došla sudačkom odlukom, te je time osvojila zlatnu medalju.

Po prvi put je nastupio Bartul Dasović, koji je uz srčanu borbu, odlukom sudaca izgubio od protivnika iz Karlovca, čime nije uspio proći kvalifikacije.

Natjecateljima su u kutu bili trener Damir Lambaša i svjetska prvakinja Nives Radić. Voditelj ekipe bio je predsjednik kluba, Darko Mikulandra.

 

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime