Bernardo Matić: Sav respekt prema Istri, ali nas zanima pobjeda

0
239

Nakon remija u prošlom kolu kod Slaven Belupa, u kojem su došli do treće utakmica u nizu bez poraza pred nogometašima Šibenika sutra je nova utakmica. Na otvaranju 5. kola Supersport HNL, sutra će na svom Šubićevcu ugostiti Istru. Šibenik je fantastično ušao u sezonu, nakon poraza na otvaranju od Rijeke, uslijedio je remi s Goricom, pobjeda protiv Lokomotive i remi sa Slavenom u Koprivnici. S druge strane, Istra je u prošlom kolu došla do prvih bodova, u Puli su svladali Osijek 1:0.

Sutrašnji dvoboj za naš su portal najavili stoper narančastih Bernardo Matić i napadač Istre Vinko Petković:

Očekujem nas kvalitetan protivnik koji se voli nadigravati, ali igramo pred našom publikom i isključivo nas zanima pobjeda. Istru maksimalno respektiramo , zadržali su isti sistem igre uz dosta novih igrača i tu vidimo našu šansu. Uz maksimalan angažman vjerujem da bodovi ostaju kući.

Foto: Milan Balaban

Uvijek je lijepo vratiti se na moj Šubićevac, bez obzira u kojem angažmanu. Očekujem jednu čvrstu, borbenu, atraktivnu i kvalitetnu utakmicu u kojoj će publika uživati, a na kraju bolji i sretniji pobijedit.

Foto: Regional express

U četiri prošlosezonska dvoboja Šibenika i Istre, sva četiri dvoboja pripala su narančastima. Sutrašnji dvoboj na Šubićevcu počinje u 20:00 h, sudac utakmice je Ante Čuljak iz Zagreba.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime