BK Šibenik u lovu na 2 HBL srednja Dalmacija

0
599

U subotu i nedjelju na rasporedu su kvalifikacije za popunu 2. lige srednja Dalmacija. U kvalifikacijama će nastupati četiri kluba: BK Šibenik, BK Mačkula, BK Piramatovci i BK Bulin Zemunik. Ždrijebom je odlučeno da će se u polufinalu susresti Šibenik i Mačkula, dok će Piramatovci i Bulin činiti drugi par. Ekipa Piramatovaca bila je posljednjeplasirana ekipa u prošloj sezoni u ligi, dok je Šibenik(prvak ŠK županije), Mačkula(prvak SD županije) i Bulin Zemunik(prvak ZD županije). Pobjednici iz ova dva susreta, igrat će u nedjelju veliko finale. Pobjednik tog dvoboja plasirat će se ili ostati u 2. ligi. BK Šibenik i prošle je sezone bio prvak u svojoj županije, no nije se uspio plasirati u rang više, ekipa Velebita bila je bolja.

Za naš portal kvalifikacije je najavio boćar Šibenika Ante Gatara:

Očekuju nas, nadam se dvije teške utakmice. Četiri su odlične ekipe; Bulin, Mačkula, Piramatovci i mi. Sve ekipe imaju svoju jačinu, ne možemo nikog izdvojiti da je pretjerano jak. Mi se nadamo da ćemo ove godine kroz te nesretne kvalifikacije uspjeti proći. Naš cilj je da to prođemo, kad je već sustav natjecanja tako namješten. Vjerujem da idemo kompletni u ove kvalifikacije, koja je velika stvar za nas.

Što se tiče protivnika, Bulin i Mačkula su prvaci Zadarske i Splitske županije. Splitska liga je stvarno jaka, kao i zadarska. Te utakmice će biti stvarno teške, ako pobijedimo idemo na pobjednika dvoboja Bulin-Piramatovci. Dat ćemo svoj maksimum i nadam se da ćemo uspjeti izboriti prvo mjesto.

BK Šibenik:

 1. Vlatko Vulinović Zlatan
 2. Alen Škugor
 3. Davor Gatara
 4. Ante Pirija
 5. Gordan Marin
 6. Jakov Petković
 7. Luka Vidović
 8. Siniša Rakić (C)
 9. Ivica Ledenko
 10. Ante Gatara
 11. Zlatko Celić
 12. Dean Arambaša
 13. Dražen Pražen
 14. Antonio Radaj
 15. Jakov Bačić
 16. Anđelko Marčić

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime