Boćari Šibenika pobijedili Povljane

0
311

Boćari Šibenika sinoć su došli do druge pobjede u 2. HBL srednja Dalmacija. U susretu su 3. kola u svojoj dvorani Bribirskih knezova svladali zadarske Povljane rezultatom 20:4.

Susret su otvorili Dean Arambaša i Joso Škoda te Zlatko Celić i Dominik Pogorilić u igri pojedinačno. Šibenski dvojac slavio je s 13:6 odnosno 12:10 za početno vodstvo 4:0. U igri parova Ante Gatara i Vlatko Vulinović Zlatan su s 13:2 svladali Arijana Rukavinu i Mladena Škodu za povećanje prednosti na 6:0.

Uslijedila je zatim igra trojki. Trojac Šibenika Rakić-Gatara i Ledenko su s 13:2 svladali Nevenka Orlića, Veljka Tičića i Ivanka Komadinu za vodstvo 8:0. U brzinskom izbijanju Ante Gatara je imao 29/40, dok je Veljko Tičić imao 7/22 pogođenih za nova dva poena šibenske ekipe.

Prve poene gostima donio je Ivanko Komadina, koji je u preciznom izbijanju s 1:5 svladao Deana Arambašu. U drugom dvoboju preciznog izbijanja Zlatko Celić je s 11:0 svladao Dominika Pogorilića. U brzinskom štafetnom izbijanju Siniša Rakić i Ante Gatara imali su 32 od 45, dok su Arijano Rukavina i Dominik Pogorilić imali 21 od 37 za još dva poena Šibeniku.

Zlatko Celić je u bl. i izg. u krug s 25:12 dobio Josu Škodu. Klasični parovi donijeli su dvojcu Petković i Marin 10:4 pobjedu protiv dvojca Rukavina i Tičić. Vlatko Vulinović Zlatan i Luka Vidović su s 13:4 pobijedili Orlića i Pogorilića. Posljednju igru u klasičnim parovima igrali su Ante Pirija i Alen Škugor koji su s 9:10 poraženi od Komadine i Škode za konačnih 20:4.

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime