Boćari Šibenika u nedjelju protiv Solarisa

0
229

Ovog vikenda na rasporedu je 6. kolo 2. HBL srednja Dalmacija. Derbi kola igra se definitivno u Šibeniku, gdje se igra gradski derbi između Solarisa i Šibenika. Vodeći Solaris igra fantastičnu sezonu, u pet dvoboja ostvarili četiri pobjede i jedan remi. Novi drugoligaš Šibenik iznenađenje je prvenstva, u posljednje tri utakmice upisali su tri pobjede, četiri sveukupno. U prošlom su kolu priredili iznenađenje kada su svladali vodeću splitsku Nadu i Solarisu omogućili lidersku poziciju.

Gradski dvoboj iz redova BK Šibenik 2020 za naš su portal najavili Ivica Ledenko i Ante Gatara:

Nalazimo se u jako dobrom momentu, dugo smo i strpljivo radili da bi bili gdje smo sad. Atmosfera u Klubu je na vrhuncu i sa osobitim zadovoljstvom dočekujemo gradske rivale ali i sportske prijatelje iz Solarisa. Za nas je svaka utakmica praznik tako će biti i u nedjelju.

Šesto kolo 2. HBL srednja Dalmacija donosi nam gradski derbi sa Solarisom. Nismo očekivali na početku prvenstva da će to ovako izgledati, ali od toga ne trebamo bježati jer to sada stvarno je tako. Bez obzira na status na tablici, Solaris je definitivni favorit prvenstva uz splitsku Nadu. Mi ulazimo rasterećeno u ovu utakmicu s dobrim bodovnim saldom i napravit ćemo sve kao i u prošloj utakmici da uspijemo izvući povoljan rezultat.

Gradski derbi 6. kola 2. HBL srednja Dalmacija igra se u nedjelju od 15:00 h u dvorani Bribirskih knezova.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime