Ćurić: Idemo odigrati na visokom nivou i uzeti puni plijen

0
230

Nakon poraza na otvaranju nove sezone od Rijeke, pred nogometašima Šibenika sutra je gostovanje u Velikoj Gorici. U prvoj gostujućoj utakmici, momčad Damira Čanadija gostuje kod Gorice. Gorice je također poražena na otvaranju od Osijeka rezultatom 2:1. Momčad Samira Toplaka u novu sezonu u znatno izmijenjenom sastavu. Njihova udarna igla je nekadašnji napadač Šibenika, Deni Jurić koji je na posudbi iz Dinama.

Sutrašnje gostovanje kod Gorice za naš je portal najavio kapetan Mario Ćurić:

Gorica je dobro organizirana ekipa znamo da je gore teško gostovanje, moramo ponoviti pristup iz zadnje utakmice. Mislim da smo dobro izgledali, šteta što nismo bodove uhvatili ali ako nastavimo ovako nema straha. Idemo odigrati na visokom nivou i uzet bodove.

U prošloj sezoni, u četiri odigrana susreta Gorica je slavila u tri susreta, Šibenik u jednom. Što se sastava tiče, na raspolaganju bi treneru Čanadiju trebali biti svi osim ozlijeđenog Ivana Delića.

Dvoboj drugog kola između Gorice i Šibenika igra se sutra s početkom od 19:00 h na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici. Prijenos utakmice je na MAX Sport 1. Sudac utakmice je Ante Čulina iz Zagreba.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime