Danas počinje 2 HBL srednja Dalmacija: Šibenik protiv Supetra

0
275

Nakon što su prije mjesec dana u ponovljenom finalu, izborili plasman u viši rang, boćari Šibenika danas kreću s natjecanjem u 2. HBL srednja Dalmacija.

U sezoni 22/23 koja počinje danas ove godine nastupa iznimno 9 klubova. Naime, ekipa Hvarskog Zlatnog otoka odustala je od natjecanja. Tako će se u novoj sezoni natjecati: Debeljak, Solaris, Šibenik 2020, Vir, Rupalj, Kijevo, Poljana, Supetar i Nada.

Favoriti za osvajanje natjecanja su ekipe Debeljaka, Solarisa i Nada. Ostale ekipe imat će za cilj ostati u ligi, jer osim Hvara ispadaju još dvije ekipe. Cilj BK Šibenik 2020 bit će opstanak u ligi, jer će biti iznimno teško zbog iskustva ostalih ekipa.

U prvom kolu Šibenik igra protiv Supetra. Supetar je starosjedioc ligi, ekipa koja je uvijek u samom vrhu lige, odlična ekipa. Napustila su ih dvojica igrača, ali su doveli dostojne zamjene i favoriti su u ovom dvoboju. Šibenik će u dvoboj sa Supetrom ući bez dvojice igrača, ali neće se predati. Idemo jako i napravit ćemo sve da tri boda ostanu u dvorani Bribirskih knezova, u najavi je rekao boćar Šibenika Ante Gatara.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime