Desnica i Marić: Jako nam je drago zbog poziva u reprezentaciju

0
600

Igračice ŽVK Viktoria Andrea Marić, Ana Desnica i Ana Goreta danas su dobile poziv na okupljanje U-18 reprezentacije. Andrea i Ana za naš su portal najavile početak pripremama:

Okupit ćemo se na pripremama u Šibeniku krajem lipnja kako bi se dobro pripremili za europsko prvenstvo u Izraelu početkom srpnja. Europsko prvenstvo u Izraelu ćemo odigrati u istom sastavu kao i sljedeće svjetsko prvenstvo koje će se održati u Srbiji. Na prvenstvu ćemo sudjelovati kao već iskusna ekipa i uglavnom znamo kako igraju ekipe s kojima ćemo se susresti. Vjerujem da ćemo dati najbolje od sebe kao i do sada. Rezultati koje smo ostvarili dosad su jako dobri i nadam se da ćemo ovaj put dogurati još vise i biti još bolji.

Počinju nam intenzivne pripreme za ovo ljeto. Drago mi je što je to upravo u Šibeniku. Nakon priprema od osam dana krećemo dalje prema Izraelu gdje ćemo odigrati EP za U19. Izrael nam je priprema za SP u Beogradu do 18 god. gdje se nadamo i očekujemo jako dobru igru i rezultat. Jako sam sretna i zahvalna što sam pozvana u ovu reprezentaciju i prije svega u tako dobru ekipu.

Uskoro očekujemo izjavu Ane Gorete…

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime