Dječaci MNK Šibenik 1983 osvojili “Kup grada Šibenika”

0
1267
1

U organizaciji MNK Šibenik 1983 i njihovog trenera Andrije Bakule, jučer je u dvorani na Baldekinu održan “Kup grada Šibenika” za dječake do 13. godina i mlađe. Na turniru su sudjelovali MNK Šibenik 1983, MNK Primošten, MNK Jezera i MNK Murter.

U prvoj polufinalnoj utakmici susreli su se Jezera i Murter, utakmica je završila pobjedom Jezera rezultatom 3:1. Za Jezera trostruki strijelac je bio Toni Pavlić, dok je strijelac za Murter bio Toni Vodopia.

Drugi polufinalni par činili su MNK Šibenik 1983 i MNK Primošten. Dječaci koje s klupe trenira Andrija Bakula slavili su rezultatom 3:2. Strijelci za Šibenik bili su Dominik Lelas, Vito Vuković i Marko Aužina. Za goste su pogađali Leon Filipović i Ivano Karabatić.

U utakmici za treće mjesto tako su se susreli MNK Murter i MNK Primošten. Murter je ostvario uvjerljivu pobjedu rezultatom 6:0. Neo Jadrešić postigao je četiri pogotka, dok su jednom pogađali Petar Vodopija i Lovre Kulušić.

Finalni dvoboj donio nam je sraz MNK Šibenik 1983 i MNK Jezera. U regularnom dijelu utakmica je završila 2:2. Lovre Bačelić i David Bakula pogađali su za Šibenik, dok je za Jezera dvostruki strijelac bio Toni Pavlić. U lutriji kaznenih udaraca Šibenik je na kraju pobijedio rezultatom 5:4.  Precizni su bili Lovre Bačelić i David Bakula.

Foto: Naši tići

Nakon finalne utakmice održana je i svečana ceremonija dodjele medalja i pobjedničkih trofeja. Prvo mjesto osvojio je MNK Šibenik 1983, drugo mjesto MNK Jezera, treće mjesto MNK Murter te četvrto MNK Primošten.

Za MNK Šibenik 1983 nastupali su redom: Petar Berač, Vale Vuković, Niko Bačelić-Grgić, Lovre Bačelić, Maro Grdić, Vito Vuković, David Bakula, Dominik Lelas, Lovre Relja, Andrija Bačelić-Grgić, Marko Aužina i Petar Vukorepa.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime