Dubrava-Šibenik, tko odlazi u playoff?

0
561

Sutra je na rasporedu posljednje kolo lige za ostanak u HT Premijer ligi. U 10. kolu Šibenka sutra gostuje kod Dubrave Furnir. Porazom u prošlom kolu od Škrljeva, Šibenka je sebi zakomplicirala život i jedino je pobjeda odvodi u playoff. Dubravaši se također bore za tu drugu poziciju koja osigurava playoff. Bit će to njihov četvrti međusobni susret ove sezone, momčad Jeronima Šarina slavila je dva puta, dok je Šibenka slavila u posljednjem susretu.

Sutrašnju utakmicu za naš portal najavio je trener Šibenke Damir Milačić:

U najavi utakmice s Dubravom bit ću iskren najmanje ću pričati o Dubravi. Želio bih čestitati igračima na sjajno odrađenom poslu u ovoj sezoni. Imali smo jako puno neprilika, sportske nesreće, covida, tako da se u jednom periodu nije moglo skupiti pet igrača na treningu. Sve te krize smo prebrodili i pobijedili i došli smo u priliku da s dva pojačanja da kroz ligu za ostanak onda kad je najteže igramo najbolje. Ostvarili smo 7 pobjeda u 9 utakmica i imamo savršen skor. Mirno dočekujemo tu posljednju utakmicu s Dubravom. Želim da dođemo sretni na tu utakmicu, ponosni na sve ono što smo napravili. Što se tiče kadra, Paić još nije u pogonu treninga, dok je Gulin sigurno out. Tko god bude na terenu, vjerujem da će dati maksimum i onda se svatko može pobijediti.

Foto: Milan Balaban

Na kraju bih se želio zahvaliti svima koji su poslali poruke podrške. Na situaciju koju sam imao tijekom utakmice sa Škrljevom, to se odrazilo na igrače koji su bili više fokusirani na ono što se dogodilo sa mnom nego na utakmicu. Taj splet okolnosti doveo je i do poraza, no međutim jedan ili dva poraza neće baciti mrlju na ono što smo napravili u ligi za ostanak.

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime