EP u Splitu: Poraz od Francuske

0
292

Hrvatska ženska vaterpolo reprezentacija osma je reprezentacija u Europi. U utakmici za sedmu poziciju na Europskom prvenstvu, teško su poražene od reprezentacije Francuske rezultatom 13:4. Hrvatska je katastrofalno ušla u susret, Francuzice su vrlo brzo povele 2:0 golovima Guillet i Fitaire. Bahia je podigla prednost na 3:0. Prvi i jedini gol za Hrvatsku u prvoj četvrtini zabila je Iva Rožić. Vernoux je pogotkom za 4:1, završila prvu četvrtinu susreta.

U drugoj četvrtini vidjeli smo dva pogotka, oba u mreži Hrvatske, postigla ih je Dhaullin. Hrvatska je imala dva peterca, oba je obranila francuska vratarka. Francuzice su u trećoj četvrtini preko Millot i Le Roux podigle svoju prednost na plus sedam. No konačno je zabila i Hrvatska, pogodak za 8:2 zabila je Kiara Brnetić.

U posljednjoj četvrtini, Battu i Guillet zabijaju za plus osam. Probudila se i Hrvatska, no prekasno. Šibenčanke Lordan i Skelin postigla su po pogodak. Na kraju Francuzice ostvaraju uvjerljivu pobjedu 13:4.

 

Francuska: Vidal, Millot 2, Fitaire 1, Bouloukbachi, Guillet 2, Le Roux 1, Dhaullin 2, Battu 2, Vernoux 2, Kretzmann, Fanara, Daule, Collas

Hrvatska: Ratković, Miljković, Desnica, J. Butić, Lordan 1, Skelin 1, Brnetić 1, Eterović, Rožić 1, I. Butić, Barišić, D. Butić, Marić

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime