Gostovanje u Sinju

0
769

Nakon završetka prvog dijela sezone u HT Premijer ligi, danas kreće drugi dio sezone u kojem su klubovi podijeljeni u dvije grupe. U borbi za naslov su: Cedevita, Cibona, Gorica, Split, Zadar i Zabok. U drugoj grupi u kojem se klubovi bore za ostanak su: Alkar, Dubrava Furnir, Sonik Puntamika, Šibenka, Škrljevo i Vrijednosnice Osijek.

U prvom kolu košarkaše Šibenke sutra očekuje gostovanje u Sinju kod Alkara. Utakmicu su nam najavili trener Damir Milačić i Adnan Arslanagić:

Ligu za ostanak nažalost otvaramo desetkovani. Dio svega koji nas je krasio i gdje smo imali dosta sreće i zdravlja se narušio u posljednjih mjesec dana. Što zbog korone, što zbog bolesti i gripe i na kraju ozljede Rebića i Pleadina. Teško da ćemo biti kompletni sutra u Sinju. O Alkaru sve najbolje. Napravili su veliki pomak s tri pobjede nad Aba ligašima. Pokazali su sav svoj raskoš i talent da to mogu. Međutim, neke utakmice su gubili što su idemo reći ako si već dobio Aba ligaše trebao pobijediti. Tu gledamo svoju šansu da moramo njih uvesti u nervozu zato što igraju kući. Nadam se da će mi ekipa biti hrabra, s vjerom u sebe.

Foto: Milan Balaban

Svjesni smo svi koji je ulog i sta nam donosi ova utakmica. Odradili smo odlične dvije sedmice treninga i skupili se koliko god smo mogli zbog nekih povreda i bolesti. Na kraju sasvim sigurno spremni i maksimalno motivirani dočekujemo utakmicu u Sinju. Želimo se iskupiti za prošli i nesretan i nespretan poraz od ekipe Alkara. Možemo reći da smo mi sami sebe pobijedili tu utakmicu. Svjesni smo svoje kvalitete iako su neke utakmice na jednu loptu otišle na kontra stranu. Mi ne spuštamo glavu već idemo u Sinj pokazati šta znamo i pobijediti utakmicu.

Foto: Milan Balaban

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime