HNK Šibenik- početak priprema za proljetni dio sezone i predstavljanje novog trenera Ferde Milina

0
246
Nogometaši Šibenika danas su krenuli s pripremama za nastavak sezone. Igrače će u proljetni dio sezone povesti novi trener, Zadranin Ferdo Milin koji je danas i službeno potvrđen za novog trenera HNK Šibenik!
Evo što je Ferdo Milin poručio na samom predstavljanju javnosti:
Zadovoljstvo mi je što sam ponovno u Šibeniku, ovaj put kao trener. Isto tako, volio bih čestitati treneru Rosasu, njegovom stožeru i igračima koji su napravili ovako dobar rezultat. Meni je sada možda i teže, moramo sad to sve potvrditi. Puno je lakše kad dolazite u sredinu kad je rezultat lošiji, pa idete to ispraviti, tu imate nekog kredita. U ovom trenutku ja sam svjestan da ga sada nemam, svjestan sam da ste možda čak i skeptični, ali, vrijeme će pokazati. Bio sam i u puno gorim situacijama u prošlosti, pa smo napravili rezultat.
U stručnom stožeru osim trenera Milina, bit će pomoćni trener Marko Kartelo, trener vratara Ivica Matas, kondicijski trener Frane Cinotti.
Na prvoj prozivci bili su vratari Lovre Rogić, Antonio Đaković i Marko Benat, Josip Kvesić, Stipe Bačelić Grgić, Suad Sahiti, Adam Benić, Ante Bolanča, Karlo Bilić, Stefan Perić, Jose Alejandro Lopez, Niko Rak, Doni Grdić, Mario Ćurić, Antonio Marin, Ivica Batarelo, Viktor Damjanić, Ivan Bikić, Duje Škugor.
Na prozivci nije bilo Antonia Jakoliša, Marina Jakoliša, Ivana Delića, Ivana Močinića, Christophera Attysa, Juana Camila Mese, Yordya Bedoye, Carlosa Torresa, Davida Mine i Alexandra Cvetkovića.
Na Šubićevcu će trenirati do ponedjeljka kada odlaze na pripreme u Medulin!
Foto: ŠibenikIN

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime