Hrvatska sutra dočekuje Francusku

0
385

Nakon jučerašnje pobjede nad Slovačkom, pred vaterpolisticama Hrvatske do 19. godina sutra je treća utakmica u skupini. U dvoboju trećeg kola, izabranice Mie Šimunić sutra dočekuju Francusku. Nakon dva kola Francuska je na prvom mjesto sa stopostotnih 6 bodova, dok je Hrvatska treća s tri boda. Bez obzira kako sutrašnji dvoboj završio, Hrvatska se plasirala u drugi krug.

Sutrašnji dvoboj s Francuskom za naš portal su najavili Ana Goreta i izbornica Mia Šimunić:

Ana Goreta:

Sutra se susrećemo s reprezentacijom Francuske. To će biti jedna sigurno teška i zahtjevna utakmica. Mi se aktivno pripremamo za nju i nadamo se pobjedi. Francuskinje su se fantastično pokazale u utakmici protiv Italije, koju su i dobile. Tako da se nadamo da ćemo se ovom utakmicom i mi moći dokazati i na kraju odnijeti pobjedu.

Mia Šimunić:

Čeka nas još jedna teška utakmica u skupini. Francuska u sastavu ima čak četiri igračice sa Svjetskog Prvenstva iz Budimpešte te je zahvaljujući njima napravila veliki uspjeh pobijedivši Italiju jučer. Mi moramo biti ekipno i individualno u našem najboljem izdanju kako bismo im mogle parirati. Svi jedva čekamo taj susret i naše djevojke su spremne.

Foto: Gilad Kavalerchik

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime