ITF Taekwon-do polaganje za učenička i majstorska zvanja

0
531
tkd solaris 10

U subotu 25.06. u dvorani SRC “Ljubica održano je polaganje za učeničke pojaseve( od žutog do višeg crvenog) članova TK Solaris. Voditelji polaganja bili su Dario Mihaljević i Frane Erak. Svi članovi kluba uspješno su položili više pojaseve i na zadovoljstvo njihovih trenera sa vrlo visokim ocjenama, zasluženo vezali nove boje pojasa oko struka.

Nakon dugog niza godina ponovno je u našem gradu organizirano i polaganje za zvanje crnih pojaseva. To polaganje je bilo pod vodstvom predsjednika Hrvatskog ITF taekwon-do saveza i Mastera Slavka Jareba nositelja VII Dana crnog pojasa.

Na polaganju je bilo sveukupno 9 kandidata, petorica iz TKD kluba Solaris i četvorica iz TKD Puntar iz Gornje Stubice. Članovi Solarisa su nakon zahtjevnog polaganja, uspješno položili za majstorska zvanja s visokom ocjenama. Time je TKD Solaris bogatiji za četiri crna pojasa 1. Dana i jednim crnim pojasom 2. dana. Oni su:

Marin Lucić II. Dan, Luka Štrkalj I. Dan, Antonio Lušić I. dan, Katarina Tudić I. dan i Duje Bačelić I. dan

Iz kluba su poručili:

Zahvale i pohvale svim članovima kluba na zasluženim pojasevima, kako učeničkim tako i
majstorskim. Posebne zahvale roditeljima na podršci nama trenerima, i u radu kluba. Vi ste vrlo bitan dio našeg uspjeha.
I na kraju zahvale Masteru Slavku Jerebu VII. Dan, i reprezentativcu Andrei Čeku III. Dan, na dolasku iz Pule u naš grad i održanom polaganju.
Zahvale i Zajednici sportova Grada Šibenika na poludnevnom korištenju gradske dvorane za potrebe polaganja i domaru Željku Silovu Sixu, na pomoći oko pripreme dvorane.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime