Ivan Santini: Želim Šibeniku dati sve od sebe, to je klub bogate tradicije

0
335

Jedno od zvučnijih pojačanje Šibenika ovog ljeta, svakako je Ivan Santini. Zadarski napadač nakon raskida suradnje sa švicarskim Zurichom, pojačao je redove narančaste, a svojim iskustvom svakako će biti od koristi u napadu momčadi Marija Carevića.

Nakon potpisa za Šibenik, za naš je portal izjavio:

Moje dojmovi su jako dobri, danas su prošli prvi treninzi, upoznao sam ekipu. Ima već par godina da sam s svojom obitelji donio odluku da se vratim u Zadar, najviše zbog djece. Pratio sam Šibenik i Zadar, to su bili moji favoriti za nastavak karijere, iako sam imao drugih inozemnih ponuda, a djeca su mi već krenula u školu, smatrao sam da je vrijeme da se vratim u Hrvatsku.

Veliku ulogu u povratku, je imao moj prijatelj i kum Stipe Bačelić Grgić koji je legenda Šibenika. On već par godina naginje da ja dođem u Šibenik, a meni je bila velika želja da zaigram s njim, ali njegove ozljede nažalost to nisu dopustile. Presudila je želja da se dokažem, da pokažem da mogu još igrati u prvoj ligi. Nažalost, kako se Zadar nije uspio plasirati u viši rang, a kako nisam imao previše motiva igrati četvrtu ligu, odlučio sam se sa dolazak u Šibenik.

Želim Šibeniku dati sve od sebe, da što prije osiguramo opstanak, jer je to klub koji to zaslužuje svojom tradicijom. Imamo dobar kadar, dečki su super, mladi su, ambiciozni. Trener je odličan, prijatelji smo već od prije, zbog njega također želim dati sve od sebe.

Foto: HNK Šibenik

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime