Izjave nakon utakmice GKK Šibenka-KK Dubrava Furnir 90:69

0
270

Nakon prve pobjede Šibenke nad Dubravom Furnir, za naš portal kratki komentar utakmice dali su trener GKK Šibenka Damir Milačić, junak pobjede Patrik Jambrović i trener KK Dubrave Furnir Jeronimo Šarin:

Prije svega zahvalio bih se publici i igračima. Definitivno oni su najzaslužniji za ovo danas. Izgledali smo odlično. Jako je teško igrati ligu za ostanak. Svaka utakmica je ono što se kaže biti ili ne biti. U svaku tu utakmicu protiv dolazi da pokuša iznenaditi onoga tko je domaćin i koji je pod većim pritiskom. Ekipa Dubrave je vrlo kvalitetna, koja je ušla u jednu negativnu seriju rezultata i danas je njima bila utakmica biti ili ne biti. Čak to igranje Karahodžića se nije osjetilo, bili su puno bolji u odnosu na zadnje tri utakmice. U tom djelu su nam prijetili prve dvije četvrtine, ali jako teško je slomiti nekoga za jedno poluvrijeme. Sretan sam na kraju zbog pobjede, hvala publici i pozivam ih da nas dođu podržati jer ovi momci se bore za svoj klub.  Iskoristio bih priliku da svim našim navijačima čestitam 39. rođendan.

Foto: Milan Balaban

Apsolutno zaslužena pobjeda Šibenke. Jednostavno, s obzirom na ozljede koje smo imali i s igračima koji su bili nazočni tu na utakmici, na nedostatak Kenana Karahodžića koji je naš najbolji igrač u toj visokoj liniji, nismo mogli parirati. Nekih 25 do 30 minuta smo bili u igri. Nakon toga nas je Šibenka jednostavno slomila i zasluženo pobijedila. S obzirom na to da imamo utakmicu za manje od 48 sati u Osijeku dao sam priliku mlađim igračima, pa onda i sam rezultat izgleda ružno. Čestitke Šibenki na pobjedi, a Funcutima čestitam njihov dan tj. naš dan.

Foto: Milan Balaban

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime