Jure Copić i Nenad Knežić novi igrači MNK Crnica!

0
588

Nakon dolaska Žarka Luketina, MNK Crnica u svoje je redove danas dovela još dvojicu novih igrača. Tako su novi igrači Crnice postali 24-godišnji Jure Copić i 27-godišnji Nenad Knežić. Radi se o domaćim dečkima koji će sigurno osnažiti konkurenciju u visokom ambicijama za novu sezonu.

Jure Copić iako nikad nije igrao za Crnicu, dijete je kvarta Crnice i u svoj klub dolazi iz Futsal Gorice. Radi se o momku rođenom 1998. godine, a njegova futsal biografija je zbog uspješnog studiranja u Zagrebu uglavnom vezana za klubove iz navedenog područja. Copić je vrlo uspješno nosio dres Novog Marofa gdje je postigao 27 pogodaka u jednoj sezoni, nepunu sezonu imao je u prvoligašu Alumnusu. Prošlu sezonu odradio je u Futsal Gorici za koji je postigao 10 pogodaka.

Nenad Knežić, svim ljubiteljima futsala dobro je poznato ime. Radi se o igraču rođenom 1994. godine, a zadnje godine svoje karijere proveo je igrajući za MNK Šibenik 1983. U Šibeniku je dao golemi doprinos u klupskom napretku prema 1. HMNL. Početkom ove kalendarske godine doživio je tešku ozljedu od koje se oporavio se trenutno nalazi u fazi intenzivnog trenažnog procesa. Radi se o igraču koji sigurno može predstavljati dobro rješenje u viziji Mladena Perice.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime