Karate Klub Šibenik 1066

0
818
Uživanje u sportskim benefitima poznatu karate obitelj Šibenik 1066 odvelo u BiH pa je studeni zaokružen još jednim uspješnim nastupom ,ovoga puta je to bilo na OTVORENOM KARATE PRVENSTVU koje je održano u Laktašima(BiH).
Ovaj put su i van Lijepe Naše dokazali da za uspješno predstavljanje nije potrebna brojnost natjecatelja, već dominacija na terenu.
Tako je 8 šibenskih karateka
(Roko Županović,Marko Bulat,Ante Kaleb, Mare Mileta, Lana Šuša, Eni Gojanović, Klara Lakoš, Lucija Mileta) u pratnji trenera Ivana Zoričića i Frane Rupića svojim nastupima pokazalo zavidnu razinu znanja,iskustva i želje za pobjedom što ih je dovelo do pehara za drugi najuspješniji klub turnira.
Ali to nije sve, Mare Mileta u konkurenciji preko 300 natjecatelja je proglašena najboljom natjecateljicom turnira što je dalo dodatnu slast uspješnom danu.
Putovanje, opuštanje i, njima najdraže, natjecanje, pridonijelo je održavanju prijateljskog ozračja i timskog duha kluba, ali i brušenju izvedbe mladih karateka.
Da su spremni, očito je i dokazano dosadašnjima turnirima, no nadmašiti sami sebe i oduševiti je ono što im ide najbolje pa se ovakve rezultate može očekivati i na sljedećim planiranim izazovima kazao nam je trener Ivan Zoričić.
Foto: Karate klub Šibenik 1066

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime