Krkaši briljirali u Dubrovniku na trećoj regati ” Kup Dalmacije 2022″

0
698
vk krka 14

Proteklog vikenda veslači i veslačice Krke sudjelovali su na trećoj po redu regati ” Kup Dalmacije 2022″ u Dubrovniku. Put Dubrovnika krenulo je njih 41. Ostvarili su zapažena rezultate, 4 zlatne medalje i 11 brončanih.  Treneri Radečić i Krasić rasporedili su ih u 21 posadu od onih najmlađih do onih starijih- juniora A.

  1. Zlatom su se okitili:

Šime Grubišić u samcu za mlađe kadete- siguran i uvjerljiv nastup od početka do kraja s najboljim postignutim vremenom među sve tri skupine svog uzrasta.

Niko Lucić i Jakov Mikulandra u dvojcu na pariće za starije kadete- sjajna utrka u kojoj su kao dva terijera čitave utrke puhali za vratom klupskim kolegama Franku Šariću i Jerku Petroviću. Čekali su svoj trenutak koji je došao 30-ak metara prije cilja kada su, do tada stalno vodeći, Franko i Jerko zapeli veslom u vodu i stali.

Duje Garma, Marko Martinović, Šime Slavica i Max Doodney u četvercu na pariće za mlađe juniore- utrka bez i jedne zamjerke gdje su štroker Max i njegova posada čitavo vrijeme imali situaciju pod kontrolom.

Filip Šarlija i Nikola Knežić u dvojcu na pariće za mlađe juniore- opravdali status favorita( a nije da nisu imali jaku konkurenciju). Postigli su najbrže vrijeme među svim ostalim posadama u svojoj disciplini. Njih dvojica su trenutno najizglednija posada najstarijeg šibenskog kluba za nastup u dresu izborne vrste ove godine.

2. Srebrom su se okitili:

Jakov Slavica u samcu za mlađe juniore.

Matija Diklić, Luka Papak, Nato Alfier, Lovre Palinić i Luka Leon Batinica- školski čamac GIG za polaznike škole veslanja.

Gabrijel Mečev i Marko Rossini u dvojcu na pariće za mlađe kadete

Tara Doodney u samcu za mlađe kadetkinje.

Marijeta Slugan i Rita Eva Ukić u dvojcu na pariće za mlađe kadetkinje.

Sara Slugan u samcu za starije juniorke.

Filip Bartol Medić u samcu za starije juniore.

Lovre Papak, Vice Morić, Vice Alfier, Ivano Zorica i Marijeta Slugan u školskom čamcu GIG za polaznike škole veslanja-stariji kadeti.

Franko Šarić i Jerko Petrović u dvojcu na pariće za starije kadete.

Aurora Lučev u samcu za mlađe juniorke.

Franko Zorčić u samcu za mlađe juniorke( Druga grupa).

Četvrta mjesta su osvojili Vito Jakoliš i Tonko Bogdan( dvojac na pariće za starije juniore). Franko Dobra( samac za mlađe juniore). Ivan Dželalija i Toni Ivanda( dvojac na pariće za mlađe juniore). Nikoleta Grubišić( samac za mlađe kadetkinje).

Peta mjesta su osvojili Marin Trzin( samac za mlađe juniore). Alberto Rossini i Nikola Dobre( dvojac na pariće za mlađe juniore).

 

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime