Milačić i Nakić: Cilj je napraviti iskorak u novoj sezoni, to je liga za prvaka

0
372

Danas je u prostorijama GKK Šibenka održana presica uoči početka priprema za novu sezonu. Na presici su bili trener Šibenke Damir Milačić i predsjednik kluba Ante Nakić.

Damir Milačić: Mi smo danas službeno počeli s pripremama. Međutim mi smo već prošlog tjedna krenuli s inicijalnim testovima s kondicijskim trenerom Baljkasom. U tom periodu su dolazi i Amerikanci, koji su malo kasnili. Zahvalio bih se upravi koja je napravila sve da se ekipa oformira što ranije, tako da smo zadnja dva tjedna dali sebi lagoda. Zadovoljan sam kakvu ekipu imam i sigurno se očekuje iskorak u novoj sezoni.

Ante Nakić: Zadovoljan sam kako smo odradili prijelazni rok. Kompletirali smo ekipu desetak dana prije početka samih priprema. Ja otkad pratim košarku ne sjećam da je Šibenika desetak dana prije početka priprema imala kompletiran roster.  Cilj u novoj sezoni bit će liga za prvaka i vjerujem da to s ovim rosterom možemo ostvariti. Pratim ćemo i tržište, sve će ovisiti o nizu stvari kao što su ozljede i sukladno tome ćemo reagirati.

Foto: GKK Šibenka

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime