Na Šubićevcu predstavljen Damir Čanađi i novi stručni stožer

0
496
Damir Čanađi

Danas je na Šubićevcu predstavljen novi trener Šibenika; Damir Čanađi i njegov stručni stožer. U stručnom stožeru osim Čanađija bit će pomoćni treneri Mirko Hrgović i Mario Rac, Ivica Matas trener vratara, Miljenko Rak i Frane Cinoti kao pomoćni treneri, rehabilitator Ante Rak i Armin Alibegović kao analitičar.

Damir Čanađi na predstavljanju:

Drago mi je da sam došao tu u Šibenik. Do kontakta je došlo tako što me klub nazvao, objasnili su mi projekt. Meni je bio vrlo interesantan, s mladim igračima raditi. Vidio sam da se predsjednik okrenuo tom klubu. Lani je bilo teška situacija, da je predsjednik mnogo posla obavio i dobro ga organizirao. Došao je i novi sportski direktor, i dosta se stvari promijenilo na bolje.

Cilj je stvoriti novu energiju, da klub bude stabilan u prvoj ligi. Želimo se približiti petom, šestom mjestu na tablici. Znamo da neće biti jednostavno, da će za nas biti teško. Pola lige bori se za opstanak u ligi. Probat ćemo s mladim igračima napasti sredinu tablice.

Momčad će u 18:00 obaviti prvi trening na Šubićevcu. Tjedan dana pripreme će trajati na Šubićevcu. Nakon toga dva tjedna bit će u Sloveniji, sedam dana na Bledu, sedam na Kranjskoj gori.

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime