Na Šubićevcu predstavljen novi trener Mario Cvitanović

0
579

U prostorijama kluba na Šubićevcu, danas je održana konferencija za novinarima na kojoj je predstavljen novi trener Mario Cvitanović. Uz njena na press konferenciji bio je i sportski direktor Dario Dabac.

Uvodnu riječ imao je Dario Dabac:

U svoje ime i u ime obitelji Jurić, želim se zahvaliti gospodinu Čanadiju na protekla tri mjeseca. Želim mu svako dobro i puno uspjeha u daljnjem radu. Želim iskrenu dobrodošlicu gospodinu Mariu Cvitanoviću. Mislim da smo s ovim potezom donijeli jednu novu energiju i snagu u klub. Radi se o mladom, ambicioznom i stručnom treneru. Poznajem ga još od igračkih dana, susretali smo se i u našoj akademiji. Našoj mladoj ekipi uz njega dat ćemo mogućnost napretka i razvijanja.

Nakon toga prisutnima se obratio trener Mario Cvitanović:

Hvala direktoru i upravi kluba na povjerenju i vjeru da mogu dati nešto više nego što je to bilo dosada. Bilo je jako dobrih rezultata te bih ovim putem rekao da je rad trenera Čanadija bio dobar. Šibenik je ekipa koja je primila najmanje golova u ligi, te želimo nastaviti tim putem. Isto tako moramo donijeti nešto prema naprijed. Mislim da Šibenik zaslužuje puno više pobjeda i da treba tom težiti u svakom susretu. 

Znam što Šibenik znači ovom kraju i regiji i koliko može doprijeniti ovom gradu. Želimo stvarati svoje mlade igrače koji na tržištu imaju svoju cijenu. Težit ćemo da svaku utakmicu idemo na pobjedu, siguran sam da ova ekipa to može pokazati. Ekipu Šibenika poznajem iz utakmica koje sam gledao uživo, i kao sukomentator na MAX Sport televiziji.

U stručnom stožeru uz trenera Cvitanovića, bit će pomoćni treneri Mirko Hrgović i Ivo Šupe, trener vratara Ivica Matas, kondicijski treneri Miljenko Rak i Frane Cinotti, analitičar Armin Alibegović. 

Premijeru na klupi Šibenika, Cvitanović će imati u nedjelju od 17:30 kada na Šubićevac dolazi Gorica.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime