Na Šubićevcu predstavljeni novi igrači

0
1111

Nogometni klub Šibenik danas je predstavio trojicu novih igrača. Redove narančastih pojačali su: Antonio Asanović, Dino Skorup i Ivica Vidović. Asanović će u Šibeniku biti do kraja aktualne sezone, Dino Skorup dolazi na posudbu iz Hajduka do kraja sezone, dok Ivica Vidović dolazi na posudbu iz Dinama do kraja sezone.

Foto: HNK Šibenik

Antonio Asanović (31) koji je ponikao u omladinskom pogonu Hajduka iz Splita, a koji ima dugogodišnje iskustvo igranja u inozemstvu, potpisao je za HNK Šibenik ugovor do kraja sezone 2021/22. Iako je počeo kao vezni igrač, s vremenom je prebačen na poziciju stopera. Posljednjih pola godine bio je bez kluba, a posljednja stanica bila mu je slovačka Senica. U Šibeniku će nositi dres sa brojem 29.

Foto: HNK Šibenik

Na posudbu iz Hajduka u Šibenik stigao je Dino Skorup, 22-godišnji veznjak koji je na početku sezone kratko nosio dres Hrvatskog dragovoljca. Prošao je cjelokupne pripreme u Medulinu i zadovoljio ukus struke te će ostati na posudbi do kraja ove sezone. Skorup je ljevak koji se najbolje snalazi na poziciji zadnjeg veznog igrača, uvijek borben i agresivan, dobar izvođač prekida. Igrao je zapaženo za drugu momčadi Bijelih, a prije godinu dana počeo je na posudbi u Varaždinu gdje je proveo pola sezone. Skorup će u narančasto dresu nositi broj 88.
Foto: HNK Šibenik
Ivica Vidović je 19-godišnji veznjak iz Dinama II koji je nastupao za mlade reprezentacije Hrvatske, a u Šibeniku ostaje do kraja aktualne sezone. Isto kao i Skorup, prošao je pripreme u Medulinu te zadovoljio stručni stožer. Vezni je igrač kojeg krase brzina i tehnika što je i pokazao u dosadašnjim susretima. U Šibeniku će nositi dres sa brojem 18.
Write to Ivan Peran

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime