Najava nove sezone za ŽVK Viktoriu s trenerom Marijom Ćaletom

0
448

Trener ŽVK Viktoria Marijo Ćaleta samo za ŠI-sport portal najavio je početak nove sezone i večerašnji prvi dvoboj protiv ŽVK POŠK 1937:

Mi u ovu sezonu ulazimo kao i u svake godine, možemo reći pomlađeni. Igramo s  juniorskom i kadetskom ekipom, to su djevojke rođene 2004. godine i mlađe. Naše glavne igračice u ovom trenutnom kadru što imamo su: Ana Goreta, Ana Desnica i vratarka Andrea Marić.

Foto: ŽVK Viktoria

Tu još treba istaknuti igračice koje su već duže vrijeme s nama: Marijeta Jolić, Matija Bumbak, Kiara Jakelić, Iva Čoga i Magdalena Martinović. Tu imamo još naše mlade igračice čije vrijeme tek dolazi koje će ovu sezonu dobiti još veću šansu, da vidimo koliko koja može i na koga od njih možemo računati. To su: Nora Prelević, mlada vratarka koja je također član mlađe reprezentacije, Tonina Vlaho, Hanu Mijat te Marcelu Lovrić Caparin.

Foto: ŽVK Viktoria

Naš cilj bit će borba za osječkom Mursom, pokušati iznenaditi riječko Primorje koje je s obzirom na roster trenutno bolje od nas. Naporno treniramo i radimo, nikome se nećemo predati pogotovo na domaćem terenu. Mlada smo ekipa i vjerujem da ćemo rasti iz utakmice u utakmicu. Bilo bi jako dobro u ekipi imati i koju iskusniju igračicu, ali nažalost imamo što imamo. Isto tako što se tiče financijske situacije, borimo se i s tim tako da ćemo se pokriti s onoliko novca koliko imamo. Večeras je veliki favorit ekipa POŠK-a koja u svom rosteru imamo nekoliko iskusnih igračica, tako da bi eventualni remi ili naša pobjeda bilo veliko iznenađenje. Nećemo se predati i ići ćemo na pobjedu, dat ćemo sve od sebe pa što bude na kraju.

Foto: Martina Chudofix

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime