Nakon poraza od Mladosti, danas dočekuju Primorje

0
306

Vaterpolistice Viktorie doživjele su težak poraz u 2. kolu prvenstva Hrvatske. Na bazenu u Crnici poraženi su favorita zagrebačke Mladosti rezultatom 6:21. Kod Viktorie najraspoloženija je bila Ana Goreta koja je postigla četiri pogotka, po jednom su zabijale Matija Bumbak i Hana Mijat. Kod gostujuće ekipe Kiara Brnetić i Matea Skelin su postigle po četiri pogotka, Emmi Miljković i Filipa Petrić su postigle po tri. Već danas djevojke trenera Marija Ćalete dočekuju Primorje u 3. kolu.

Utakmicu s Primorjem su nam najavili trener Marijo Ćaleta i igračica Ana Goreta:

Mario Ćaleta:

Primorje je jedna iskusna ekipa, mislim da bi se mogli pokušati nositi s njima, a ako nam se pruži prilika i iznenaditi ih. Kao što sam već kazao, dosta će nam nedostajati Marijeta Jolić i Lora Aladrović, ali što je tu je. Mlada smo ekipa, nikome se kući nećemo predati.

Ana Goreta:

Danas od 17:00 sati igramo protiv ekipe Primorja. Primorje je u malo novijem sastavu, ali ipak nam je ekipa dobro poznata. Znamo da utakmica neće biti lagana, ali nadamo se pobjedi. Nažalost smo oslabljeni zbog toga što su neke igračice bolesne, ali vjerujem da ekipnom igrom možemo pobijediti.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime