Nije mi bilo lako osvojiti titulu “Najboljeg”

0
240

Pobjedom u posljednjem kolu ligaškog dijela, boćari Šibenika završili su na vodećoj poziciji u Zimskoj boćarskoj ligi. Njihov igrač, Dean Arambaša najbolji je igrač lige, s 33 boda uvjerljivo je osigurao prvo mjesto. Dean će kao najbolji igrač lige, u srijedu primiti nagradu od našeg portala za MVP-a zimske lige.

Za naš je portal izjavio:

Zimska liga je došla do završnog doigravanja najbolje plasiranih 8 ekipa. Bez obzira na ishod daljnjih utakmica, ova liga je koristila svim klubovima i igračima kao uvertira za drugi dio prvenstva koji uskoro počinje. Isto tako će i voditeljima klubova posao biti lakši jer skroz zimsku ligu su igrači pokazali i održali svoju formu koja daje jasniju sliku za postavljanje ekipe u prvenstvu. Po meni, šteta je što nije bilo još par jačih ekipa u zimskoj ligi da se još dade na kvaliteti ali i ovako je bilo jako dobro i korisno a sportskog duha nije nedostajalo. Hvala tebi i tvom portalu što si nas pratio cijelo vrijeme.

Pokraj dosta vrhunskih i dobrih igrača, nije mi bilo lako osvojiti naslov najboljeg “pojedinca ” a naročito titulu MVP-a lige. Puno igrača je bilo za dlaku iza mene i čekalo posrtanje uz malo iskustva i dosta sreće. Uspio sam završiti ipak na prvom mjestu, sad smo koncentrirani na završnicu i spremni za sportsku borbu za osvajanje lige.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime