Nives Džafić i Monika Bosilj nove su igračice ŽKK Šibenik!

0
430

ŽKK Šibenik u drugi dio sezone bit će jači za dvije nove igračice. Nakon prošlosezonske avanture u Splitu, te ovosezonskih kratkih epizoda u redovima Plamen Požege i talijanskog Panthers Roseta u redove Šibenika vraća se 31-godišnja Nives Džafić.

Osim nje, iz redova riječkog FSV dolazi 36-godišnja Monika Bosilj. Riječ je o vrlo iskusnoj igračici s jako bogatom domaćom i inozemnom karijerom. Igrala je u Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Engleskoj, Poljskoj i Njemačkoj. Sa 17. godina imala je priliku zaigrati i za reprezentaciju.

Evo što je i sama rekla za portal ŠI-sport nakon potpisa za Šibenik:

Budući da se vraćam od ozljede prednjih križnih odlučila sam ostati u Hrvatskoj i odraditi taj povratak. Trenera Bralića znam već dugo i igrala sam kod njega u Gospiću i reprezentaciji, odličan je trener i zna svoj posao, kad me pozvao da dođem nisam previše razmišljala jer znam da će mi pomoći vratiti se kako treba na parket.
Ekipa je dosta mlada i neiskusna, ali takva je većina ekipa u Hrvatskoj. Cure su dobre i uz nas tri starije i iskusnije igračice, trebamo upisati par pobjeda i osigurati ostanak u prvoj ligi. Bilo je dosta odlazaka i dolazaka novih igračica po klubovima u ovom prelaznom roku pa ćemo vidjeti što nam drugi dio sezone donosi.

Nives i Monika pravo nastupa imat će sljedeći vikend kada košarkašice Šibenika u prvom kolu drugog dijela sezone gostuju kod Plamen Požege.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime