Novi trener Dean Računica i službeno predstavljen na Šubićevcu

1
538

Ono što se danima šuškalo danas je dobilo i službenu potvrdu. Nakon smjene trenera Marka Kartela, novi kormilar na klupi HNK Šibenik je 52-godišnji Šibenčanin Dean Računica. Na službenom predstavljanju danas na Šubićevcu je izjavio:

Evo nakon 30 godina ponovno se vraćam kući. Prije 30 godina sam otišao iz Šibenika u Hajduk i evo sada se nakon zadnjeg angažmana u Kini vraćam nazad. Nažalost, znam kakva je situacija u klubu, zadnjih mjesec dana se dogodilo dosta toga nepredviđenog. Zadnja dva dana sam dobio pozive od predsjednice i kroz nagovaranja sam pristao. U Šibeniku ostajem do kraja sezone. Nadam se da ćemo vratiti ekipu u normalni kolosijek i da ćemo već u petak protiv Lokomotive pokazati nešto najbolje.

Gledao sam uživo utakmice protiv Hajduka i Istre, ostale sam gledao na televiziji. Sigurno da je poraz protiv Dragovoljca prouzrokovao situaciju da je ekipa klonula u svakom segmentu i normalno da je to bio jedan okidač gdje se sve promijenilo. Nakon ove neželjene zadnje scene gdje su pokazali protiv Istre drugo poluvrijeme možda najboljih 45 minuta u ovoj dijelu prvenstvu. Nastojat ću napraviti sve da to ostvarim što prije i nadam se da ću uspjeti u tome što prije. Dogovorena je suradnja do kraja sezone, znate i sami kakva je situacija kad imaš rezultat odnosno kad ga nemaš. Možda kako je krenulo ovdje, da će se svaka tri kola mijenjati trener. Što će biti nakon sezone ne znam. U stožeru sam Slavena Bilića i nisam se nadao ovoj situaciji, jer sam planirao da do lipnja neću ništa raditi.

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime