OKK Dražen Petrović brončani u U-15, zlatni u U-12, srebrni u U-14

0
144
Nakon četiri dana loptanja završen je 22. turnir „Dani Alke i Velike Gospe“ – Sinj 2022.g.
Turnir je održan za četiri uzrasne kategorije u kojim su mladi košarkaši OKK Dražen Petrović sveukupno odigrali osam utakmica.
Mlađi kadeti KK Alkar (rođeni 2007. i mlađi) bili su najbolji prvog dana turnira. U trokutu sve ekipe su imale po pobjedu i poraz pa je KK Alkar sa najboljom koš razlikom zauzeo 1. mjesto, KK Split 2., a dječaci OKK Dražen Petrović 3. mjesto.
Drugog dana turnira dječaci U12, državni su prvaci u ovom uzrastu. Opravdali su ulogu favorita i osvojili prvo mjesto, pobijedivši ekipe KK Alkara i KK Splita.
Drugo mjesto osvojila je ekipa KK Splita pobjedom nad domaćom ekipom KK Alkara, koja je osvojila treće mjesto.
Trećeg dana košarkaškog turnira, koji se igrao na igralištu Mladen Pavić Kembo, odigrane su utakmice u kategoriji dječaci U14.
Prvo mjesto osvojila je ekipa KK Splita, pobijedivši ekipe KK Alkara i ŠK Dražen Petrović.
Drugo mjesto osvojila je ekipa ŠK Dražen Petrović pobjedom nad domaćom ekipom KK Alkara, koja je osvojila treće mjesto.
Završnog dana turnir je zbog kiše odigran u dvorani srednjoškolskog centra, a kadetska ekipa OKK Dražen Petrović osvojila je prvo mjesto. Prvo su pobijedili vršnjake KK Splita, a potom i ekipu KK Alkara nakon odlične igre 69:68 (65:65) u vrlo neizvjesnoj utakmici, nakon produžetaka.
Drugo mjesto osvojila je ekipa KK Alkara pobjedom nad ekipom KK Splita rezultatom 70:52, KK Split je zauzeo treće mjesto.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime