OKL Bilice skupina A: Uvjerljive pobjede Skandala, CB IN, T-Coma i Pakovog Sela

0
246

U Bilicama su u ponedjeljak i jučer odigrane utakmice 2. kola Ožujsko kavez lige. Sedam susreta skupine A odigrano je u ponedjeljak.

Prvu utakmicu odigrale su ekipe Bilica i Bibich West Ham Ražina. Susret je završio 2:2, strijelci su bili Ćaleta i Gatara, dok je za gostujuću ekipu dva pogotka postigao Mutić. Remi smo vidjeli i u utakmici Živkovića i Durbina 4:4. Tri pogotka postigao je Škugor, jednog Živkovića, s druge strane Paić dva puta, Kale i autogol. CB In je s 8:3 svladao Livaju i F2. Po dva pogotka postigli su Rodić, Ćular i Brnada te po jedan Lemac i Belakušić. Za goste tri pogotka je postigao Brčić te jednog Vukšić.

Ekipa TCom je s 9:4 svladala Krtolin. Četiri pogotka postigao je Maleš, tri Vulinović te jednom Šišara i Aužina. Za Krtolin dva je postigao Vlašić, po jedan Lučev i Silov. Pakovo Selo je s 8:1 svladalo Matorce. Živković je postigao tri pogotka, dva T. Cigić i Marić te jedan A. Cigić, za goste Margetić je bio strijelac jedini strijelac. CB Đani odigrao je 4:4 s ekipom Tabula. I. Bumbak postigao je tri pogotka, jednog J. Bumbak. Barišić s tri pogotka i Munega donijeli su remi ekipi Tabule. Ekipa Skandala je s uvjerljivih 12:3 svladala ekipu OPG Marko. Pet pogodaka postigao je Jurin, četiri Pamuković, tri Goreta. Stančić, Kardum i Bulat bili su strijelci za OPG-ovce.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime