Paolo Jakovčević: Iskusna ekipa, no mi želimo pobijediti

0
130

Nakon pobjede protiv Mladosti u Zagrebu, pred vaterpolistima Solarisa je nova utakmica, ovog puta u LEN kupu. U 4. kolu spomenutog natjecanja, Sunčani su rano jutros poletjeli za Francusku, gdje ih sutra očekuje gostovanje kod Tourcoinga u 4. kolu LEN kupa.

Nakon tri kola, Solaris je bez pobjede i na začelju skupine A. S druge pak strane, francuski klub je trenutno vodeća ekipa sa šest bodova, svladali su Solaris i Palermo, dok im je poraz nanijela Barcelona. Prvi susret u Crnici, završio je 8:9 u korist francuskog kluba, s tim da je Solaris 30 sekundi prije kraja imao napad za izjednačenje, no zvuk trube tada, zbunio je igrača trenera Seferovića.

Sutrašnji susret protiv Tourcoinga najavili su nam Paolo Jakovčević i Denis Seferović:

Odlazimo na put u goste Tourcoingu te nas čeka zahtjevna i teška utakmica. Čvrsta su i iskusna ekipa no to neće umanjiti naše ambicije i želju za 3 boda. Dat ćemo sve od sebe da ih pobijedimo.

Idemo u Francusku dobaviti šta povoljniji rezultat. Hoćemo li u tome uspjeti, vidjet ćemo.

Zbog temperature ponovno je upitan nastup prvog vratara Marina Šparade, dok su svi ostali igrači spremni za susret. Dvoboj Tourcoinga i Solarisa igra se sutra od 20:30 h.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime