Perković uvjerljiv na otvaranju 1. ŽMNK

0
289

Ovog vikenda počela je nova sezona županijske malonogometne lige. U ligi se natječe 12 klubova, a u subotu su odigrane utakmice prvog kola. Uvjerljivu pobjedu ostvarile su ekipe Perkovića i Tribunja.

Novu sezonu otvorili su Primošten i Šibenik 08, Primoštenci su slavili 2:0 pogocima Antonia Gracina. MNK Rupe su poražene od ekipe Banzogo 2:3. Bruno Mandušić i Bruno Blaić bili su strijelci za Rupe, dok je u pobjedi Banzoga dva pogotka zabio Ivan Kendeš i jednog Josip Konjevoda.

Mali Japan Ražine i MNK Šibenik odigrali su bez pogodaka 0:0. Tribunj je s 4:1 svladao Dubravice, strijelci su bili Vodanov, Kujundžić, Zadro i Popov. Jedini strijelac za Dubravice bio je Ante Mijić.

CB Kula je s 2:5 poražena od ekipe Perkovića. Toni Ivić i Tony Junaković bili su strijelci za Kulu, dok su za Perković pogađali Mrčela, Arambašić, Rajčić, Pražen i Brnada. Najviše golova vidjeli smo u susretu Gauna i Rasadnika 7:5. Četiri pogotka postigao je Kristian Šarić, po jednog Stojanov i Nekić te autogol Bajalice. Za Rasadnik strijelci su bili spomenuti Bajalica, Petković, Ondrik i Pamuković.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime