Peta večer turnira, uvjerljive pobjede Peščanika i Metal Produkta

0
202

Sinoć je u Bilicama održana peta večer turnira Ivica Mikulandra Civak. Sinoćnji program donio nam je dvije utakmice mladih nada i četiri seniorska dvoboja. U prvom dvoboju ekipa GAK je s minimalnih 1:0 pobijedila Bakrenu Rest Bavu. Strijelac jedinog gola bio je Periša. Ekipa Peščanika je s 4:0 pobijedila Limun. Strijelci su bili Matić, Piližota i dva autogola.

U seniorskom dijelu, večer su otvorili Metal Produkt i Rodijaci, Metalci su s 3:1 pobijedili. Dvostruki strijelac je bio Slaven Brkić i jednom Ondrik dok je počasni gol za Rodijake postigao Radnić. Ekipa MNK Šibenik je s minimalnih 1:0 pobijedila Žaborić. Muline su nakon penala, s 2:1 pobijedila Caffe bar San Tropez. Strijelci su u regularnom dijelu bili Papak odnosno Crnogaća. U posljednjem dvoboju Popola je s 1:0 pobijedila Caffe bar Sunset. Pobijedio im je donio Vodanov.

Večeras je na rasporedu sedam utakmica, četiri susreta mladih nada i tri seniorska dvoboja. Rasadnik će igrati protiv Novog Naselja, Zagora 2 protiv Dizelaša, Mali Japan Ražine protiv Garge i Vinova Loza protiv Zagore 1. Seniorski dio otvaraju NK Zagora Unešić i Caffe bar Đani, MNK Pokrovnik i BSG Team, večer zatvaraju Udruga studenata BIK i Roto Dinamic.

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime