Petković: Hrabrost nas je nagradila pobjedom

0
168

Vaterpolisti Solarisa sinoć su napravili pravi podvig i u susretu 4. kola Len Euro kupa u Francuskoj nakon peteraca pobijedili Tourcoing sa 7:8, nakon regularnog dijela bilo je 10:10. Ključnom se pokazala osma serija u kojoj je treći vratar Ante Lacmanović obranio peterac Julienu Offneru, a pobjedu donosi Antonio Petković. Šibenčanin je u prvoj europskoj pobjedi Solarisa pridodao sedam pogodaka.

Nakon utakmice za naš je portal izjavio:

Prezadovoljan san sa pobjedom i sa izvedbom cile ekipe. Hrabro smo ušli u utakmicu, dali sve od sebe i više nego zaslužili pobjedu. Cilj u iduće 2 utakmice je dati sve od sebe i pokusati osvojiti 6 bodova.

Foto: Vaterpolo klub Solaris

Uspjeh Solarisa tim je veći što su pobjedu ostvarili bez svog prvog vratara Marina Šparade koji zbog temperature nije putovao u Francusku. Uz Petkovića i Lacmanovića, treba istaknuti i Roka Pelicarića koji je postigao šest pogodaka.

Solaris u sljedeće dvije utakmice čeka težak posao za ostanak u Len Kupu, sljedećeg tjedna ugostit će Palermo, a potom u Crnicu dolazi Barcelona. Potrebne su pobjede u oba susreta za ostankom u natjecanju.

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime