Plivači Šibenika nastupali na Korkyra mitingu na Korčuli

0
456
pk šibenik 2
Nakon dvije godine pauze održan je peti po redu Korkyra miting. Ove godine miting je okupio nešto manje od 400 plivačica i plivača u kategorijama kadeta, mlađih kadeta i početnika.

Natjecanje je održano u dva dijela i 10 pojedinačnih disciplina tijekom kojih su plivači PK Šibenik osvojili 9 medalja.

U A kategoriji (plivači 2008. i 2009.g) najuspješniji je bio Mauro Galić s osvojene 4 medalje. Mauro je bio zlatni u disciplinama 100 leđno i 100 leptir, i brončani u disciplinama 100 mješovito i 50 slobodno. Među 10 najboljih u A kategoriji plasirali su se još  i Niko Silov, Daniel Bušac, Luka Cvitan, Josip Silov.
U B kategoriji (plivači 2010.g i plivačice 2011.) nismo uspjeli doći do medalja ali to ne umanjuje uspjeh naših plivačica i plivača koji su ostvarili nekoliko zanimljivih plasmana te bi uz nastavak rada mogli ubrzo biti nagrađeni na ovakvim mitinzima. Među 10 najboljih plasirali su se Marko Grubišić, Leon Roško, Jakov Volić, Šimun Dučić, Matko Bogdan, Tonka Huljev i  Mia Petrović.
Kod C kategorije (plivači 2011.g., plivačice 2012.g.) najuspješniji bio je Vito Ljepava s osvojene dvije brončane medalje. U prvom djelu natjecanja Vito je osvojio broncu u disciplini 100 mješovito, dok je drugog dana natjecanja bio brončan u disciplini 100 leptir. Među prvih 10 u C kategoriji plasirala se i Petra Pešić.
D kategorija donijela nam je najviše osvajača medalja. Sve tri bile su brončanog sjaja, Dodig Božo osvojio je broncu u disciplini 25 leptir, Ante Paladin u disciplini 50 prsno i Grgo Radnić u disciplini 100 mješovito dok je kod plivačica najuspješnija bila Klara Pilipac.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime