Posljednje kolo regularnog dijela HT Premijer lige

0
244

Pred košarkašima Šibenke posljednje je kolo regularnog dijela HT Premijer lige. U 22. kolu sutra će na svom Baldekinu ugostiti zagrebačku Cibonu. Uoči ovog kola Cibona se nalazi na četvrtoj poziciji s omjerom 14:5, dok je Šibenka na desetoj poziciji s omjerom 6:15. U redovima Cibone igraju i dvojica bivših igrača Šibenke: Krešimir Radovčić i Toni Nakić koji će sutra predvoditi Cibonu na Baldekinu.

Utakmicu su za portal najavili trener Damir Milačić i kapetan Domagoj Bašić:

Cibona je momčad koja je nedavno osvojila kup Krešimira Ćosića. U pripremnom periodu turnirom u Opatiji je pokazala da se na nju može dosta kroz ABA-ligaško natjecanje, gdje je svima težak protivnik. Isto tako i u Hrvatskom prvenstvu je pokazala da će se boriti za oba trofeja. O njihovoj snazi ne trebamo trošiti riječi. Ono što je jako bitno je to da pokušamo zdravi dočekati Cibonu . Vidjet ćemo hoćemo li biti kompletni, jer već mjesec dana imamo problema s ozljedama. Moramo biti hrabri, učinkoviti, moramo vjerovati da se možemo nositi s trenutno najboljom košarkaškom momčadi u državi.

Foto: Milan Balaban

Ekipa Cibone je trenutno sigurno najbolja ekipa u državi. To su pokazali i osvajanjem kupa Krešimira Ćosića tako da je sigurno jedan mamac za publiku, pogotovo zato što su nosioci dvojica naših bivših igrača. Bez obzira na to što nam malo ljudi daje šanse u sutrašnjoj utakmici, mi ćemo dati sve od sebe. Već se počinjemo pripremati za ovaj završni dio sezone, nama najbitniji dio sezone gdje moramo biti pravi i ja sam uvjeren da i hoćemo.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime