Prva domaća pobjeda malonogometaša Šibenika

0
441

Malonogometaši Šibenika konačno su došli do prve proljetne pobjede, ujedno i prve domaće u debitantskoj sezoni u 1. HMNL. Na svom su Baldekinu s uvjerljivih 9:2 pobijedili posljednjeplasirani Alumnus. Trostruki strijelac u momčadi Tea Strunje bio je Zvonimir Šućur, po dva pogotka su dali Ivan Škugor i Brazilac Dudy, te po jednom Ante Palavra i Josip Jurić. Ovom pobjedom Šibenik je još malo odmaknuo od posljednjeg Alumnusa i približio se ostatku društva iz lige.

Nakon utakmice kratki komentar su nam dali trener Teo Strunje i vratar Alen Milišić:

Pa mislim da rezultat govori sam po sebi 9:2 da je pobjeda zaslužena i da od samog početka nije dolazila u pitanje. Što se tiče same utakmice, nisam u potpunosti zadovoljan, malo je to ružno reći kod ovog rezultata izvedbom momaka jer je bilo puno neodgovornosti. Ali s obzirom da je rezultat odmah u startu bio previsok to je i očekivano. Jako bitno zbog samopouzdanja da smo konačno pobijedili tu prvu utakmicu na Baldekinu. Znači nam puno zbog hvatanja priključka s ostatkom lige. Idemo se boriti dalje, kolo po kolo. Na ovaj način smo barem osigurali da nećemo direktno ispasti.

Naporno smo trenirali ovaj tjedan i zasluženo smo pobijedili. Nastavljamo dalje s radom i okrećemo se sljedećoj utakmici i gostovanju kod Novog Vremena.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime