Sara Vucelić nova je sirena ŽVK Viktoria!

0
433

Ženski vaterpolo klub Viktoria već je mjesec dana u trenažnom procesu uoči početka nova sezone. Prvo će s natjecateljskim utakmicama krenuti juniorke, dok će u studenom s nastupom u kvalifikacijama u kupu krenuti i seniorke. Uoči nove sezone kao što se tijekom ljeta već znalo, klub je napustila najbolja igračica iz prošle sezone Ana Goreta. Ana će svoju karijeru nastaviti u Splitu, no klub iz Crnice uspio je dovesti i dostojnu zamjenu. Tako će Sirene iz Crnice pojačati 21 godišnja Sara Vucelić koja dolazi iz ugašenog riječkog Primorja.

S Sarom smo popričali o dosadašnjoj karijeri, ciljevima i željama u novoj sredini.

Sara Vucelić, 21 godina, rođena u Rijeci, studentica treće godine elektrotehnike u Zagrebu. Počela sam se baviti vaterpolom s 9 godina jer mi je stariji brat trenirao i činilo mi se zanimljivo. Jedanaest sezona igrala sam u Primorju i pokušala učiniti sve da klub čim dulje opstane. Prethodne dvije godine fakulteta sam trenirala u Zagrebu, ali igrala za Primorje. Nažalost zbog nedovoljnog broja igračica ženska sekcija Primorja ne nastupa ove sezone ni u jednom natjecanju. Raspadom kluba nekolicina igračica koja je pokazala želju za nastavkom bavljenja vaterpolom našla je klubove, odnosno oni su našli nas. Tako sam ja, na poziv trenera Ćalete, odlučila ovu sezonu igrati za Viktoriju. Očekivanja od sezone nemam jer nisam još najbolje upoznala suigračice, ali ćemo imati priliku uigrati se u nadolazećim kvalifikacijama za kup koje nas očekuju sredinom studenog.
Moj osobni cilj za sezonu je omogućiti mlađim curama iz kluba da se igrački razvijaju, pomoći im u ostvarenju boljih rezultata i uživati u bavljenju sportom.
Sara je prošle sezone u 13 nastupa za riječko Primorje postigla 5 pogodaka. Uz Anu Desnicu i Andreu Marić, trebala bi biti glavna uzdanica Viktorie u novoj sezoni.
Unos

Poslali ste

Moj osobni cilj za sezonu je omogućiti mlađim curama iz kluba da se igrački razvijaju, pomoći im u ostvarenju boljih rezultata i uživati u bavljenju sportom.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime