Šibenčani u akciji; zabijali Fuštin, Petković, Laća

0
474

I ovog tjedna donosimo učinke naših Šibenčana u drugim klubovima. Ante Bolanča bio je u početnoj postavi Zagore u remiju 1:1 s Neretvom. Ante Živković odigrao je 45 minuta u remiju njegovoj Kukesia kod Teute. Luka Fuštin bio je dvostruki strijelac za Vodice protiv Neretve u 3. kolu NL jug, u kolu odigranom tijekom tjedna. Dres Vodica nose uz Fuština, nose Hrvoje Spahija, Luka Celić i Marko Benat.

Marin Jakoliš nije bio u zapisniku u pobjedi njegovog Angersa nad Montepellierom 2:1. Njegov brat Antonio, odigrao je 26. minuta u porazu njegovog Argesa 3:0 od Farul Constante. Stipe Bačelić Grgić odigrao je 36. minuta u pobjedi Croatie iz Zmijavaca protiv Rudeša 2:1. Ivan Roca odigrao je 26 minuta u porazu njegovog Posušja od Zrinjskog 0:1 u 10. kolu BIH Premier lige. Renato Josipović branio je cijelu utakmicu za Široki Brijeg u remiju sa Sarajevom 0:0.

Fjardabyggd za kojeg igraju Vice Kendeš i Zvonimir Blaić doživjeli su poraz Olafsvika 0:2 u 21. kolu druge islandske lige. Vinko Petković bio je strijelac i odigrao cijeli susret u gostujućoj pobjedi Istre 0:3 protiv Slaven Belupa. Ivan Laća bio je jedini strijelac za Rudeš u porazu od Croatie iz Zmijavaca. Zeni Husmani zbog ozljede nije bio u kadru u pobjedi njegovih Domžala protiv Radomlja 3:1.

Foto: NK Istra/ G. I. Tepeš NK Rudeš

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime