Šibenik minimalno poražen u posljednjoj utakmici

0
398
8

Nogometaši Šibenika porazom su završili sezonu. U posljednjem 36. kolu HT Prve lige Lokomotiva je u Kranjčevićevoj ulici slavila rezultatom 2:1. Strijelci za Lokose bili su Sandro Kulenović u 6. minuti i Mateo Marić u 29. minuti. Jedini strijelac za narančaste je bio Ivan Delić u 41. minuti.

Prva prilika na utakmici donijela nam je i pogodak. U 6. minuti Mesa je u kaznenom prostoru srušio Stojkovića. Precizan iz kaznenog udarca bio je Sandro Kulenović za vodstvo Lokomotive 1:0. U 11. minuti Vidović je uputio udarac preko gola. U 18. minuti Kulenović upošljava Stojkovića no njegov udarac odlazi pored gola. U 21. minuti nakon kornera Marina, udarac petom je uputio Šimunović, no bez promjene rezultata. U 29. minuti Lokomotiva je povećala prednost. Stojković je ubacio loptu na drugu vratnicu gdje pronalazi Marića, a on glavom zabija za 2:0. Već u sljedećoj minuti Lokomotiva je imala priliku i za 3:0, no Aliyu je bio neprecizan. U 39. minuti Kačavenda je uputio udarac s dvadesetak metara kojeg je Đaković uspio odbiti. U 41. minuti Šibenik smanjuje na 2:1. Stefan Perić gura loptu u prostor za Delića koji uspijeva pogoditi u desni kut za svoj deseti pogodak ove sezone.

U nastavku Šibenik je u 49. minuti zaprijetio preko Kvesića no njegov pokušaj završio je preko gola. Kapetan Ćurić u 64. minuti je uputio dalekometan projektil, no i njegov pokušaj završio je preko gola. U 71. minuti Lokomotiva je zaprijetila preko Kulenovića no vratar Đaković lako je obranio njegov pokušaj. U 76. minuti Sahiti je pucao pored gola, u 81. minuti Delić također pored gola. Đaković je u 83. minuti obranio još jedan pokušaj Sandra Kulenovića.

 

NK Lokomotiva: Turbaievskyi, Mersinaj, Salihu, Aliyu, Kačavenda, Marić, Cokaj, Pivarić, Stojković, Vranjković, Kulenović

HNK Šibenik: Đaković, Mesa, Perić, Julardžija, Ćurić, Mina, Vidović, Delić, Marin, Šimunović, Skorup

Još su igrali: Vasilj(Salihu), Miličević(Stojković), Krivak(Kačavenda),Ibrahim(Smakaj); Kvesić(Šimunović), Sahiti(Julardžija), Klopp(Mina), Attys(Vidović), Asanović(Skorup)

 

 

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime