Šibenka poražena i u Zagrebu

0
138

Košarkaši Šibenke u Zagrebu su upisali poraz od Dubrave rezultatom 61:50. U prilično neefikasnom susretu, Dubrava je preokretom u drugoj četvrtini stigla do pobjede, nanijevši Šibenci šesti prvenstveni poraz.

Dubravaši susret otvaraju vodstvom 4:2, sva četiri poena ubacio je Karahodžić, dok je Skorić bio strijelac na drugoj strani. Uslijedila je trica Skorića, te dva poena Babića za prvo vodstvo Šibenke, koje je otišlo do plus 9 poenom Klarina za slobodnog bacanja, no Karahodžić je zaključio prvu četvrtinu košem za 13:20.

Jako lošu drugu dionicu susreta odigrala je Šibenka gdje su ubacili svega četiri poena i s jako lošim postotkom šuta za tri poena, naspram Dubravinih 14. Dubrava je serijom 7:2 stigla do preokreta 17:22, nakon tri minute igre. Uslijedilo je šest minuta bez poena na obje strane, a onda je Ročak ubacio pet poena, tricu je ubacio Vragović, za Šibenku dva poena je ubacio Skorić za 27:24 vodstvo Dubrave na poluvremenu.

Ništa bolja nije bila ni treća četvrtina susreta, u kojoj su domaćini košem Kalajžića imali i plus 10 sredinom četvrtine, no Šibenka je uspjela smanjiti preko Hrštića i Foremana za 40:33 uoči posljednjih deset minuta. Sedam minuta prije kraja susreta, Dubrava je otišla na 15 poena prednosti, narančasti se uspijevaju spustiti na minus pet. Na kraju pobjeda Dubrave 61:50.

Kod Šibenke Skorić je ubacio 18 poena. Ročak s 14, Karahodžić s 12 i Vidović s 10 poena su bili najbolji kod Dubrave. U sljedećem kolu, Šibenka na Baldekinu sljedeći vikend dočekuje Bosco.

KK Dubrava: Vragović, Jurić, Vidović, Kuzmanović, Rimac, Ročak, Kalajžić, Karahodžić, Rajaofera, Kos, Matić

GKK Šibenka: Skorić, Hrštić, Bobek, Klarin, Howard, Foreman, Babić, Mandalinić, Perković, Šarić, Škugor, Brajković

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime